Vejledning til online video poker

Spillere kan også vælge mellem enhånds videopoker og multihånds videopoker, hvilket betyder, at du kan satse på en hånd ad gangen, eller du kan satse op til 100 hænder ad gangen. Dette populære spil er baseret på fem-korts poker, og det ville være nyttigt at have noget kendskab til poker, før du prøver at spille dette spil. Lad os se på de vigtigste vindende hænder.

Når du spiller de fleste online videopokerspil i dag, er den lavest mulige vindende hånd normalt et par tiere eller højere. Du modtager ikke en præmie, hvis du slutter med kun et højt kort. Efter et par er den næste bedste hånd 2 par (for eksempel 2, 2, J, J + ethvert andet kort). Den næste bedste sejr i videopoker er af tre typer (f.eks. 2, 2, 2 eller J, J, J, og det betyder ikke noget, hvad de resterende to reservekort er).

Efter en sejr af tre er den næste bedste hånd en lige (for eksempel 2, 3, 4, 5 og 6, enhver farve). Den næste bedste sejr er en farve (ethvert fem kort kan være, men de skal alle have samme farve, f.eks. 2, 3, 6, 9, Q med blomster). Den næste bedste gevinst er et fuldt hus (for eksempel tre af enhver art og ethvert par, for eksempel 2, 2, 2, J, J). Så det er af fire typer (for eksempel 2, 2, 2, 2 og ethvert andet kort). Royal flush er den næsthøjeste sejr (for eksempel 2, 3, 4, 5, 6 i samme kulør), og den bedste sejr er en royal flush (f.eks. 10, J, Q, K og A i samme kulør) .

Du behøver ikke at spille mod nogen anden spiller, når du spiller dette spil, og du behøver ikke engang at prøve at slå dealeren. Du skal blot indstille din indsats og derefter trykke på “uafgjort” eller “start”, når du er klar til at starte en ny runde. Så snart en ny hånd starter, får du fem kort med forsiden opad. Du har derefter muligheden for at kunne ændre et af disse kort én gang. Du kan kun kassere et af disse kort, eller du kan kassere op til alle fem.

Kortene, som du ikke har på plads (så dem, du valgte at kassere), vil derefter blive distribueret en gang, og vi håber, at disse nye kort vil hjælpe dig med at danne en bedre hånd. Gå til ethvert online casino i dag og tjek de populære videopokerspil som Jacks or Better, 10 ‘or Better, Deuces Wild, Aces & Faces, Joker Poker og Pick’em Poker.