Vejledning til blackjack

Et af de mest populære spil i ethvert online casino i dag er blackjack, og flere versioner af dette kortspil er tilgængelige. Blackjack er et virkelig simpelt spil at lære at spille og er berømt for at være et hurtigt spil. I dag er omkring 100 forskellige sorter tilgængelige online, og de grundlæggende regler er stort set de samme for hver version. Nu kan du også finde forskellige varianter af progressiv jackpot blackjack, og du kan spille blackjack med det samme i din browser eller en perfekt sikker download-klient. Hvis du aldrig har spillet dette spil før, ville det være en god ide at spille et par hænder i fri spiltilstand eller i det mindste spille hver hånd med en relativt lav indsats, indtil du er bekendt med reglerne.

Når du spiller blackjack online, er målet at forsøge at slå dealer. Du behøver ikke at forsøge at slå nogen anden spiller, og du kan sidde ved enhånds blackjack-borde eller flere hånds blackjack-borde. De fleste multi-hånd blackjack borde giver dig mulighed for at spille op til fem hænder ad gangen. Alt hvad du skal gøre, når du er klar til at spille, er at indstille din indsats og trykke på “deal” (eller knappen kan sige “start” eller “draw”), og så snart du starter en ny hånd, får du to kort.

Alle andre spillere (inklusive dealeren) får også to kort, og et af dealerens kort vil blive delt med ansigtet op. Du skal derefter tilføje værdien af ​​disse to kort sammen og håbe, at din hånd tilføjer op til 21 point, eller så tæt som muligt på 21. Personen med hånden tættest på 21 point vinder, og den faktiske score fungerer som følger: a re, en dronning og en jack er alle værd 10 point. Esset kan være værd 1 point eller 11 point, og alle andre kort er deres pålydende værdi værd i point. Så hvis du får en 4 og en konge, ville dit samlede beløb være 14 point.

Hvis forhandleren har en dronning og en 9, ville hånden være værd 19 point. Du er stadig ikke tabt, fordi du har muligheden for at være i stand til at slå (hvilket betyder, at du gerne vil tage et andet kort for at prøve at forbedre din hånd). Dit næste kort kan være en 6, hvilket betyder, at du ender med 20 point (4 + 10 + 6 = 20) og vinder denne hånd, fordi dealeren ikke kan trække flere kort. Dealeren skal normalt trække klokken 16 og skal være på alle 17 sekunder.