Tre Card Poker Strategier

Tre kort poker er en bred vifte af poker til rådighed på mange online kasinoer, og der er også live dealer versioner af dette spil. Det er ret nemt at spille, og fordi spillerne kun vil bruge deres tre kort, er det lettere at oprette en betalende pokerhånd. Når du spiller dette spil online, er der nogle grundlæggende strategier, der kan hjælpe spillere med at vinde oftere. Der er strategier for både hovedspillet og Pairs Plus-spillet, og med disse kan selv de nyeste spillere have en god chance for at vinde.

Når du spiller hovedspillet, er den optimale strategi at hæve eller spille, når en dronning, 6, 4 holdes og foldes med en hånd, der er af lavere værdi. Det foreslås også at spille, når spilleren holder et par Queens. Disse to strategier er blevet bevist og kan give en langt bedre chance for at vinde. Spillere vil spille, når de har følgende hænder: • Par eller højere • King eller Ace som høj kort • Queen High med 7 næste næste kort • Queen høj med næste høj kort på 6 og et tredje kort på 4 eller bedre Ved at ignorere dette strategi øger huskanten fra 3,37% til 7,65%. Ved at bruge den optimale strategi er det ofte muligt at overvinde kanten af ​​huset.

Med Pairs Plus vil spillerne prøve for en større udbetaling, hvilket giver en 2,32% kant, når spilleren kun spiller Pairs Plus-indstillingen. Gevinster og tab med dette kan være mere volatile end med ante, så der er en risiko, men det er en der kan tilbyde meget bedre belønninger. Med Pairs Plus er oddsene imod spilleren. Der er ingen rigtig strategi med dette, så spillerne skal have tillid til held og håber at de får en vindende hånd.

Spilstrategier kan også være nyttige, og det bedste er at satse 100% på ante-beten, da dette giver en lavere huskant. Par Plus kan tilbyde bedre udbetalinger, men der er en højere risiko, så det anbefales at holde fast ved ante-spillet for den bedste chance for at indsamle belønninger fra Three Card Poker-spil.