Tips til blackjack

Følg det grundlæggende

Brug den grundlæggende blackjack-strategi når det er muligt. Avanceret statistik og beregninger er involveret i blackjack-spillet. Forsøg ikke at gætte eller “høre” spillet, da du vil være frygtelig skuffet. Strategi er bedre end held, og den grundlæggende strategi ville klart give dig en idé om det næste trin, der kræves.

Se dine modstandere

Prøv at finde dit perfekte bord. Et bord med nogle støjende spillere, der skriker kontinuerligt, er muligvis ikke egnet til en spiller, der har brug for stilhed for at anvende strategierne. Sid aldrig ved et bord med smukke kvinder eller pick-up piger. Se også forhandleren. En erfaren forhandler kan give de “rigtige” kort til den “rigtige” spiller og kan også identificere korttællere og avancerede strategi-applikatorer. Normalt kan du gætte spillerens oplevelse med hans metoder til at blande og dele kort.

Få forsikring, medmindre kort tæller

Hvis der er forsikring, skal du underskrive den. En korttæller skal dog kende forhandlerens næste kort. Hvis du har i alt 20 i dine hænder og forventer i alt 19 på forhandlerens kort, er forsikring ubrugelig. I alle andre tilfælde er forsikring den perfekte forebyggende metode mod den truende ess.

Anvend pengehåndteringsteknikker

Sørg for, at du har de rigtige beløb til din rådighed. Hvis du vil tilbringe en time eller to ved et bord, skal du have pengene i mindst 100 runder. Del derfor din samlede bankrulle med 1000 i stykker på 10 dollars. Brug ikke dem alle fra første runde. Det gennemsnitlige blackjack-spil spilles i tre runder, så et gennemsnit på $ 3,3 i hver runde er tilfredsstillende.

Tip med omhu

Som nævnt før spiller skrivebordet den vigtigste rolle ved bordet. En erfaren erhvervsdrivende kunne vende oddsene i den rigtige retning. Selvfølgelig vil han gerne have den bedste vipper ved bordet. Sørg for, at denne person er dig. Det gennemsnitlige rådgivning om blackjack-spil er 10% af hver vundet sum. Gør det til 15%. På denne måde kan du holde de fleste af pengene for dig selv og have et sikkert sted ved bordet i lang tid.

Hvis du har en nybegynderforhandler ved bordet, er spidsen muligvis ikke en god ide, da dealeren ville spille korrekt under alle omstændigheder. Tjek forhandlerens oplevelse og intentioner ved at tilbyde et enormt 20 procent-forslag til din første gevinst. Hvis du vinder næste hånd, betyder det, at du lige har fundet din næste bedste ven.