Three Card Poker

Tre kort poker er en variation af poker, der findes hos mange Online Casinoer, og der er endda live dealer versioner af dette spil. Det er ret nemt at spille, og da spillerne bare bruger deres tre kort, er det lettere at oprette en betalende pokerhånd. Når du spiller dette spil online, er der nogle grundlæggende strategier, der kan bruges til at hjælpe spillere med at vinde oftere. Der er strategier for hovedspillet såvel som for Pairs Plus-spillet, og med disse kan selv de nyeste spillere have stor chance for at vinde.

Når du spiller hovedspillet, er den optimale strategi at hæve eller spille, når en dronning, 6, 4 holdes og foldes med enhver hånd, der har en lavere værdi. Det foreslås også at spille, når spilleren holder et par Queens. Disse to strategier er blevet bevist og kan give en langt bedre chance for at vinde. Spillere skal spille, når de har følgende hænder: • Par eller højere • King eller Ace som et højt kort • Queen High med 7 som det næsthøjeste kort • Dronning højt med det næste høje kort på 6 og et tredje kort på 4 eller bedre Ved at ignorere denne strategi vil huskanten stige fra 3,37% til 7,65%. Ved at bruge den optimale strategi er det muligt at overvinde huskanten ofte.

Med Pairs Plus vil spillerne prøve for en større udbetaling, og dette giver en huskanten på 2,32%, når spilleren kun spiller Pairs Plus-indstillingen. Gevinster og tab med dette kan være mere volatile end med ante play, så det er en risiko, men det er en der kan tilbyde meget bedre belønninger. Med Pairs Plus er oddsene imod spilleren. Der er ingen rigtig strategi med dette, så spillerne bliver nødt til at stole på held og håber, at de får en vindende hånd.

Spilstrategier kan også være nyttige, og det bedste er at satse 100% på ante-beten, da dette giver en lavere huskant. Pairs Plus kan tilbyde bedre udbetalinger, men det kommer til en højere risiko, så det foreslås at holde fast ved ante-spillet for de bedst mulige chancer for at indsamle belønninger fra Three Card Poker-spil.