Texas Holdem Poker

Texas Holdem har været en favorit af pokerspillere siden starten. I dag er det et valgval for millioner. Pokerrum overalt i verden har det til cash games, low limit og no limit events og turneringer. Spillet spilles på et bord med plads til seks eller ni spillere og en husforhandler. Før spilleren placerer forhandleren en hvid disk, der kaldes knappen foran afspilleren straks til venstre / venstre. Knappen repræsenterer en teoretisk forhandler og har en fordel, fordi han / hun er den sidste til at handle under en hånd. Knappen flytter en spiller til venstre efter hver runde. Den første spiller til venstre for knappen kaldes lille blind. Spilleren til venstre for lille blind kaldes big blind. Begge spillere skal sætte en forudbestemt mængde penge i puljen, før kortene behandles. (Størrelsen af ​​big blind-indsatsen er dobbelt så stor som for småblinde.) Blinds flytter også en position til venstre efter hver runde. Deres formål er at anspore handling ved at sikre en rigelig mængde penge i puljen forud for spillet. Beløbene stiger efter forud fastsatte tidsfrister.

To kort håndteres med uret nedad til hver spiller. Den første spiller til venstre for big blind er under pistolen og starter handlingen med en af ​​tre muligheder: Muck (fold) kortene for at forblive ude af hånden. Ring ved at vædde mængden af ​​big blind. Hæv ved at satse to gange størrelsen på big blind. Bevægelsen fortsætter med hver spiller igen og slutter med big blind. Hvis alle spillere kun kaldes, får big blind en gratis flop på det næste segment. Forhandleren brænder (kasserer) ét kort og floker tre kort med forsiden opad. Disse fællesskabskort kan bruges af alle spillere til at styrke deres hænder. Denne handling starter med den første spiller til venstre for knappen, der ikke har slået sin hånd i hånden.

Spillere kan igen kontrollere (vælg ikke væddemål på det tidspunkt) eller lave et væddemål.  Hvis spiller (e) satser på floppen, skal spilleren (e), der kontrolleres, beslutte at folde eller forblive ved væddemål. I ingen grænse spil kan spillere hæve et beløb inklusive at gå alt ind. Efter floppen forbrænder dealeren et kort og vender en op. Dette kaldes turnen. Satsningen foregår på samme måde. Så kommer floden, det femte og sidste fællesskabskort. I dette element bliver positionen fordelagtig. Hvis du er på knappen eller i en position, hvor andre skal handle foran dig, har du den gunstige mulighed. Handlingen fortsætter, indtil spilleren med den bedste fem kort poker hånd eller den bedste bluffer vinder potten.