Spiller Soft Blackjack Hands

Bløde hænder er de sværeste hænder i blackjack, fordi de skaber mange komplicerede væddemålsscenarier, hvor du har flere forskellige måder at spille, der kan virke gyldige. Med så mange muligheder, der kan synes godt, kan det være meget nemt at lave store fejl igen og igen i dette spil, når du har bløde hænder. Vi vil vise dig, hvordan du undgår de mest almindelige fejl ved at give dig en simpel strategi at følge baseret på nemme at huske regler, så du kan spille bløde hænder mere præcist og få en bedre udbetalingsrate i Blackjack.

Når du har en blød hånd i blackjack, har du tre muligheder: hit, stand eller dobbelt. Hvis du ikke har mulighed for at fordoble, skal du altid ramme hænder, der er 17 og lavere, og du skal altid stå på hænder, der er 18 eller lavere. Den eneste undtagelse til denne regel er, hvis du har 18 mod en forhandler Ni eller Ti, og i så fald skal du ramme. Hvis du følger denne enkle regel, spiller du perfekt, når du har tre eller flere kort og stadig har en blød hånd. Denne regel er ikke svært at huske, og det kan tilføjes til din udbetalingsrate straks, da du vil lave færre fejl.

Alt der er tilbage, hvis du vil spille soft blackjack hænder perfekt 100 procent af tiden er at lære at fordoble korrekt. Den første regel at lære er, at du aldrig vil fordoble et stærkt dealerkort. Stærk dealerkort er alle kort Syv eller højere, herunder esser. Med den vigtige regel ud af vejen, skal du også vide det mod små bløde hænder, du vil kun fordoble mod en fire, fem eller seks. De små bløde hænder er i alt 13 til 16, og de er grupperet sammen, fordi de alle spiller meget ens, da dealeren altid skal stå på 17.

Hvis du finder dig i alt 17 eller 18, har du en stor fordel, så længe din modstander ikke har et stærkt kort på syv eller højere. Du bør altid fordoble med en 17 eller 18 mod et svagt dealerkort, undtagen hvis du har en blød 18 mod en forhandler To. Den eneste gang du skal fordoble med i alt 19 er, når du står overfor en forhandler Seks. Det er enkle regler, der er lette at følge, og hvis du følger dem, så spiller du blackjack perfekt, når du har en blød hånd.