Spilleautomater

Slotmaskiner begyndte deres liv som et spil til simpel underholdning, med små indsatser og beskedne præmier. De fleste af dem var mekaniske enheder, som bestod af tre hjul. Men i dag er Slots blevet omdannet til multi-reel, multi-line elektroniske enheder, som styres af computer. Moderne spilleautomater bringer større bonusser og har en række funktioner, udbetalinger og progressive jackpots.

 

Før du begynder at spille de moderne spilleautomater, skal hver spiller være opmærksom på, at uanset at de enkelte indsatser kan være lave, er spilets hastighed ofte meget hurtig. Dette kan medføre, at spilleren taber en kolossal bankroll meget hurtigt, især når man spiller en multi-line-maskine. Slots bliver ofte vanedannende og gør nogle spillere satse ukontrollabelt. Det er netop grunden til, at spilleautomater kræver, at spillerne har stærke selvkontrol færdigheder for at sætte et stoppested, når de begynder at miste store mængder penge. Slots bliver ofte vanedannende og gør nogle spillere satse ukontrollabelt. Det er netop grunden til, at spilleautomater kræver, at spillerne har stærke selvkontrol færdigheder for at sætte et stoppested, når de begynder at miste store mængder penge.

Typer af spilleautomater
Maskinen kan være en klassisk spindehjul, en eller en videoskærm, men dens type gør ikke nogen forskel, når det kommer til procentvise tilbagebetalinger. Den eneste forskel mellem de forskellige typer af maskiner kunne komme i de symboler, de bærer, samt maskinens stil.

Klassiske spilleautomater
Den klassiske spilleautomat har 3 hjul og kun 1 betalingslinje. Disse slots er temmelig traditionelle og er også relateret til dem, der først dukkede op på kasinoer. Der er et stort udvalg af symboler, du kan støde på, når du spiller på klassiske spilleautomater. Nogle af dem er helt unikke, men der er ofte nogle traditionelle frugtbaserede symboler som kirsebær, meloner eller appelsiner. Andre almindeligt anvendte traditionelle symboler er single double, triple bar, lucky 7 og high playing card symboler.

Bonus Slot Machines
Maskinerne, der har bonusspil eller andre bonusfunktioner, kaldes normalt Bonus Slot Machines. Sådanne maskiner har et stort antal specialfunktioner som gratis spins eller gamble specifikationer. Der er også spilleautomater, som kan indeholde en kombination af en gamble-funktion, et bonusspil (eller flere bonusspil) og gratis spins.

Frugtmaskiner
Disse typer af maskiner er de mest traditionelle i nogle lande, hvilket gør dem ekstremt populære blandt folk, der vil have det sjovt. Frugtmaskinerne er baseret på dygtighed mere end nogen andre spilleautomater og er udstyret med unikke funktioner, som normalt gør dem forskellige fra andre typer spilleautomater.