Spilleautomat Bonus Runder

Et af de mest spændende aspekter ved at spille video eller spilleautomater er at have mulighed for at spille bonusser. Disse kan tage mange former – fra yderligere sving til ekstra spil – afhængigt af variationen af ​​slots, du spiller. Disse bonusser giver dig mulighed for at øge din udbetaling. Mens de forskellige typer af tilgængelige bonusser er næsten ubegrænsede, her er en vejledning til nogle af de mest almindelige bonusser, du vil støde på, når du spiller spilleautomater. De fleste video slots omfatter en bonus spil runde, som er knyttet til slot machine tema på en eller anden måde. Disse spil udløses ofte af tilstedeværelsen af ​​visse symboler, og giver spillerne mulighed for at tjene en ekstra udbetaling. Det er tilstedeværelsen af ​​disse bonusspil, der gør spilleautomater så populære, da de tilføjer en ekstra dosis sjov til spillet. Favorit bonus spil af slots spillere omfatter ofte dem, der er bundet til et film tema (en spilleautomat version af en film).

I denne type bonusbegivenhed erstattes symboler på en betalingslinje med forskellige symboler, der falder øverst på skærmen. Når en kamp oprettes, forsvinder de, og den tomme plads er fyldt af nye symboler, der falder fra toppen af ​​skærmen. De nye symboler virker ofte som “wilds”, der forminerer gevinster og øger udbetalingen. Hvorvidt en spiller vinder eller ej. Cascades kan baseres både på linjen for linje og en multiplikatorbonus, der tildeles efter en række runder er blevet spillet. Nogle slots tilbyder fri for alle muligheder. I denne type bonusbegivenhed får spillere mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer skjulte bonusser (fra gratis spins til multiplikatorer) inden for en bestemt tidsfrist. Men der er en fangst: Lurking blandt mystisk mysterium bonus muligheder er et valg, der vil afslutte bonusrunden – du ved bare ikke, hvilken den er.

Den gratis for alle ofte spiller gennem flere runder, og jo flere spil-slutter valg der er, jo mere lukrative bonusser.I nogle hjulsbaserede spillemaskiner kan spillere vinde gratis spins i form af en bonusbegivenhed. Spillere er generelt belønnet med et gratis spin eller spin, efter at de har tjent et vist antal mønter. Den frie spin-funktion kan dog også udløses, når visse symboler vises. Spins er gratis i den forstand, at mønter ikke trækkes fra spilleren til at tage dem. I nogle tilfælde kan yderligere gratis spins udløses, mens spilleren spinder gratis. Selvom spinding af hjulene ved afspilning af slots styres af en tilfældig talegenerator, giver hold n ‘spin bonushændelsen spillerne mulighed for at manipulere maskinen.