Spill online craps

Craps er et terningespil udviklet fra en forenkling af det gamle engelske terningsspil Hazard. Ifølge mange er Craps et af de mest spændende og hurtigste terningespil. Reglerne for Craps kan virke ret komplicerede i starten. Craps er dog ret simpelt. Hvad der ved første øjekast får det til at se kompliceret ud, er at spillerne har en række forskellige væddemål. Spillet spilles normalt på et bord med forskellige områder for de forskellige typer væddemål, som spillerne kan foretage. Casino Spillet Craps er bygget op omkring nummer 7. Du er to eller flere spillere, der spiller og kaster to terninger. Den person, der kaster terningerne, kaldes en “skydespil”. De andre spillere spiller mod skytten.

Rækkefølgen for, hvem der kaster terningerne, drejer med uret rundt om bordet. Den enkleste type væddemål, som en skytte skal placere, er et bordminimum for “Pass” -linjen eller “Dont Pass” -linjen (uanset om skytten passerer kastet). Den første kast kaldes “come out roll”. Indsats på “Pass” -linjen vinder den første kast, hvis resultatet af kastet er 7 eller 11. Hvis skytten ruller 2, 3 eller 12, mister han et væddemål på “Pass” -linjen. De andre tal, 4,5,6,8,9 og 10 vil være “pointen”, hvis de kommer op. Dette bliver derefter et tal, som skytten skal kaste, før han kaster 7. Den person, der placerede et “Pass” -linjebet, mister derefter, hvis en syv kommer op før “point” -nummeret.

“Pass” linjeindsatser kan fjernes og reduceres inden “point” -nummeret er oprettet. For “Dont Pass” -linjen er reglerne nøjagtigt de samme, men det modsatte. Den spiller, der satser på “Dont Pass” vinder, hvis resultatet er 2 eller 3 (12 resulterer i, at pengene returneres til spilleren). Spilleren taber, hvis skytten ruller 7 eller 11. Et “Dont Pass” -linjebetjen vinder derefter, hvis en syv kommer op før “point” -nummeret. “Dont Pass” -indsatser kan ikke fjernes eller reduceres.

Begge typer væddemål giver lige penge på indsatsen i Craps. Andre typer væddemål, der kan foretages i spillet Craps, er f.eks. “Come-væddemål” og “Dont Come-væddemål”, der svarer til linjebet “Pass” og “Dont Pass”. Disse væddemål kan dog foretages når som helst i løbet af spillet, når “point” -nummeret allerede er oprettet. Der er mange flere typer væddemål, der kan foretages i Craps, og det gør det til et af de mest innovative og spændende terningespil.