Spil videopoker

De grundlæggende regler for videopoker – med andre ord, hvad der gør en god pokerhånd – er de samme som i det traditionelle kortspil, bortset fra at i stedet for at spille mod andre mennesker får du en hånd med virtuelle kort, og så får du en betaling afhængig af på, hvad du kan oprette ved at beholde og kassere. Hvad der udgør en “god” hånd vil afhænge af spillet, der spilles, men det gøres klart fra starten. Udbetalinger vises også meget tydeligt, da de varierer fra spil til spil; I mangel af levende modstandere er dette den eneste måde at gøre spillet sjovt på.

Du behøver ikke være en strålende pokerspiller for at spille videopoker, og faktisk behøver du ikke vide meget om spillet for at spille. De vindende hænder og hvor meget de betaler er på skærmen, og da du er den eneste spiller, og pakken er virtuel, udviklet af et tilfældigt skyggegenereringsprogram, kan du ikke spille med nogen reel strategi, som du ville opnå i et rigtigt spil. Du skal vide, hvordan man bygger en vindende hånd ved at angribe nogle kort og kassere andre, og ofte er det bare et spørgsmål om held alligevel. Men for en sjov måde at spille online poker gør dette virkelig tricket.

Videopoker var et af de første arkadespil i computeren chip boom i 70’erne, der gjorde det online, og mange mennesker spiller det snarere end konventionel poker. Det har bestemt bedre odds til din fordel, og nogle mennesker spiller det virkelig, selvom det gælder mere for live spil end online. Han har brug for konstant nervøsitet og styrke i sindet for at vide, hvornår han skal komme af skærmen og som alle spil, online eller live, skal du kende din grænse og holde sig til den, virkelig ikke prøve at satse mod tabet under ingen omstændigheder. Det gode ved videopoker fra en online spillers perspektiv er, at du ved nøjagtigt, hvad din potentielle udbetaling kan være fra starten.

Onlinevideopokerfans har normalt deres yndlingsspil, og der er virkelig mange at vælge imellem. Den mest almindelige kaldes normalt Draw Poker – nogle gange også kaldet “Jacks or better”, når udbetalingerne begynder at ramme et par fyre – med varianter, der betaler mere for fire ess eller fire typer. Disse kaldes normalt bonusser – eller endda dobbeltbonuser og lignende navne. Udbetalingerne er forskellige, og hænderne kan virke ret ens ved første øjekast, så hold øje med, inden du begynder at spille. En misforståelse omkring videopoker er, at det er et højhastighedsspil, der spilles i hurtigt tempo.