Spil Spilleautomater

Spilleautomater i disse dage er meget intuitive af design og meget let for selv de ikke-tech savvy at virkelig få deres hænder snavset. Læringskurven er næsten ikke-eksisterende, og du kan få fat i det grundlæggende og hvordan man spiller efter måske bare et par demo runder. Når du har sagt det, hvis du er seriøs om dine slots og ikke ønsker at være noob, der ikke ved hvad der er af slots, så skal du virkelig gøre dig bekendt med nogle af de mest brugte udtryk i spilleautomat og hvad de betyder.

At kende de rigtige vilkår vil også være gavnligt når det gælder forståelse og forståelse af bonusser, vilkår og strategier, som alle kan hjælpe dig med at lomme en sund mængde penge lige fra at spille dit yndlingsspil. I denne artikel er vores mål at give dig den lave ned på nogle af de vigtige slot-vilkår. Så uden yderligere ado er her nogle slots vilkår og definitioner, som du bør vide.

Handling eller spil – Som vagt, som det måske lyder, er handling eller spil udtryk, som faktisk har en meget specifik betydning i slot universet. Handling refererer faktisk til det samlede beløb af penge, der er placeret over et møde eller en bestemt periode. Mange maskiner, der accepterer klubkort selv, har den indbyggede evne til at spore mængden af ​​væddemål eller satse i en session – fra det tidspunkt, hvor kortet indsættes, indtil du er færdig med at spille.

Slot machine bank – ligesom hvordan der er en skole med fisk, en besætning af køer og en sloth af bjørne, sad en gruppe af spilleautomater ved siden af ​​hinanden i rækken som hvordan de typisk er i et kasino er kendt som en slot slot maskiner.

Auto Spin – Nogle maskiner har denne funktion, som som navnet antyder spinder for dig. Du kan bare sætte væddemålet per spin og hvor mange spins du vil udløse og bare læne dig tilbage og se hjulene spinde.

Min Bet – Minimumsindsats refererer til det minimale antal penge, du skal satse pr. Spin. Minimumsindsatsen kan variere fra slot til slot. Nogle slots til high rollers vil have en høj værdi indstillet til minimumsindsats og kan ikke være ideelt for nogen, der bare vil have sjov uden at lægge for mange penge på linjen.

Max Bet – Som minimumsindsats har nogle slots også et maksimalt væddemål, der refererer til det maksimale antal penge, du kan satse pr. Spin. Du vil ikke være i stand til at satse en indsats højere i værdi end det konfigurerede maksimumsbud for den pågældende spilleautomat.