Slotmaskiner med jackpots

Der er mange typer spilleautomater på online casinoer. Vi kan opdele dem i henhold til et andet antal hjul (normalt 3 eller 5 hjulmaskiner) i henhold til funktioner, herunder gratis spins og bonusspil eller måske i henhold til temaet for symbolet, som kan repræsentere natur, saga tegn, actionfilm helte eller noget andet. En anden speciel kategori er Jackpot Slot Machine, som næsten kan afvige fra almindelige spilleautomater, men den største forskel, eller snarere den ekstra funktion, er deres progressive jackpot. Jackpotten kan være lille i tusindvis af diller, men kan nå millioner eller titusinder af dolalrs. En jackpot spilleautomat kan endda have flere progressive jackpots.

Jackpots er skabt af spillere, der spiller for rigtige penge. Nogle af deres hver indsats (f.eks. 1-5%) går til en kollektiv jackpot. Jackpotten er større og større og når til og med astronomiske værdier, indtil tiden kommer en spiller ramte jackpotten. Jackpot vinder ofte ved at opfylde den nøjagtige kombination af symboler, der starter et specielt bonusspil, hvor det er muligt at slå jackpotten ved at dreje hjulene.

Den nuværende jackpot vises normalt øverst i spilvinduet, og mængden afhænger af flere faktorer. De vigtigste er de ovennævnte regler, som grundlæggende bestemmer, hvor sandsynligt det er at slå jackpotten. Mindre jackpots af tusindvis af dollars menes at blive mødt oftere. På den anden side rammes jackpots for millioner af dollars normalt af en heldig spiller en gang om et par måneder. Den anden faktor, der påvirker mængden i jackpotten, er slotmaskinens popularitet. Jo flere mennesker spiller det, jo flere penge går ind i en kollektiv jackpot.