Sic Bo Strategi

Sic Bo er meget ligesom Craps. Faktisk tror mange, at Sic Bo var forløber for Craps, og at når Craps ankom i England besluttede de sig for at ændre væddemålene lidt og fjerne et af terningerne. Det er ikke underbygget, at dette er sandt, men stadig er nogle af lighederne forbløffende. Der er andre strategier, men det er den sikreste, når du ønsker at komme væk med nogle gevinster og penge, du gik ind i kasinoet med.


De tre spil er de små, store og kombinerede spil. Lad os tage et kig på, hvad de små og store væddemål er først. Den lille indsats siger, at du vil få i alt tre terninger mellem 4 og 10. Hvis terningrullen er fem, har du vundet. Men hvis det er 3 eller 11 vil du miste spillet. For den store indsats skal du have et nummer mellem 11 og 17. Igen, hvis rullen er 10 eller 18, har du tabt dette spil. Sandsynligheden for noget er lige og højest ved bordet. Forudsigelse summen er nemmere end at angive hvad terningerne vil give, såsom ansigtsnummer. Der er væddemål, som du kan sige okay, en dø vil være et træ. Dette begrænser resultaterne og har meget ringe sandsynlighed for at få det vindende nummer, du har brug for. Huskanten af ​​disse væddemål er 2,78 procent, hvilket stadig er højt, men bedre end dine muligheder.

Kombinationsbanen er lidt anderledes end den lille eller store indsats. Kombinationskurset er, når du kommer til bestemte to tal på terningerne. Dette er som det eneste væddemål vi talte om, men kanten af ​​ huset er bedre. Du vil også finde betalings tabellen tilbyder mere for dette væddemål. Kombinationsspillet angiver to terninger. Så du kan vædde på at en dør vil være en 4 og en anden die vil give en 6. Hvis to af de tre terninger rulles, vil de tal du gættede komme op, du vinder. Det er lidt af en risiko i forhold til andre spil, men studier har vist 1 ud af hver 7 indsatser vil give denne kombination til dig. Det betyder at du kan vinde 1 gang med 7 gange, når du satse på kombinationen. Du kan også placere en stor eller lille indsats som dækning for dette væddemål.