Semi bluffe Poker Spil

Hvad er en semi bluff da? Nå, hvis du bluffer med ingenting, så kalder du en ren bluff eller en stenkold bluff. Men hvis du bluffer, hvor du har lidt af noget, og det er det, vi kalder semi-bluff. For eksempel, når du har en hånd som Ad-Kd på et bord af 6h-7h-8s-10h og du satse stort eller hæv din modstanders væddemål store, her udfører du en ren bluff. Dette skyldes, at din hånd ikke forbedrede sig i floppet og svækket på turnen. Men hvis du sætter din modstander på en svagere hånd som A-Q eller endda en uafgjort som A-J, så kan du skubbe ham ud af puljen ved at satse betydeligt. Det er den eneste måde du kan vinde på. Hvis han kalder din bluff, så er du A-K kan ikke stå meget pres. Men antag at du holder 7-6 og Flop kommer 5-4-J. Din modstander kontrollerer.

 Du regner med at din modstander kan have en raggedy Jack derinde, så du tjekker. Du kontrollerer med den hensigt at folde, hvis du ikke forbedrer din hånd og hvis han spiller aggressivt; men hovedårsagen til din kontrol er at fange en tre eller en otte og dræbe din modstanderens A-J, K-J eller måske 9-9 senere. Lad os dog antage, at din modstander kontrollerer og du væddemål? Væddemål i denne situation tjener to formål. Den ene er at øge puljen, hvis du på en eller anden måde forbedrer din straight. To er at sparke din modstander ud. Hvis han ikke har noget godt, skal han naturligvis flytte ud. (Med 9-9 kan han flytte ud.) Men hvad nu hvis han har Jack?

 Hvis han havde en svag Jack (siger J-8), kan han sætte dig på en større Jack, siger A-J eller K-J, og han kan flytte ud. Fordi du satse (eller hæve), indikerer det, at dine lommekort på en eller anden måde passer til fællesskabskortene. Nu kan han ringe, og du fortsætter til Turn og floden. Du regner nu, at han måske har A-J eller K-J. Eller han kan fortsætte med 9-9. Hvis din hånd ikke forbedrer sig endnu i de senere runder, kan du rent bluffe din modstander hele vejen eller stoppe. Men hvad nu hvis du rammer din Straight? Så er der en mulighed for at han satte dig på en svagere Jack efter Flop (som J-8) og han kan endda rejse med A-J eller K-J. Han har ingen anelse om, at Straight var færdig! Han har ingen anelse om, at de tre eller otte hjalp dig meget. Du kan nu elske din modstander. Dette var halvdelen.