Sådan vinder du Texas Hold’em

Texas Hold’em minutter at lære, livstid til at mestre. En af de vigtigste ting, du skal gøre for at vinde, er at være tålmodig. De fleste mennesker, der ikke har haft succes, er dem, der kan lide at spille hver hånd og jage kort. Vær selektiv på de hænder, du spiller, og du vil øge dine odds meget. Få en forståelse af, hvordan de andre spillere ved bordet spiller, løst …. stramt? Dette er vigtigt at vide, fordi den person, der spiller løs, er meget svær at satse ud af en hånd, og de spillere, der er stramme, spiller normalt kun, når de har en monsterhånd.

Et par tip at huske. En løs spiller kan lide at bløffe meget, en måde at føle en løs spiller på er at hæve sit væddemål eller tjek hæve ham og se, hvordan de reagerer. Husk mentalt, hvordan de reagerede i hver indsatsrunde, så hvis det kommer til showet og du ser deres kort, har du lige fået en god læse om deres spillestil. En tæt spiller spiller generelt kun “nødderne” tidligt, men så ved de, at du har læst dem og deres spillestil, så i de senere runder prøver de at stjæle potten med en stor indsats. Hvis du har en fornemmelse af, at de forsøger at stjæle potten, skal du igen hæve deres indsats. Hvis en stram spiller er hurtig til at ringe til, har de mere end sandsynligt en hånd så fold. Ellers med din hæve vil en stram spiller sætte dig på en højere hånd, fold og vente til deres hånd kommer med.

Se hvordan spillere satser, og husk det, så hvis det kommer til et show-down og kortene vendes, får du en god læsning af deres betting-stil. Hvad jeg mener her er; havde de en lavet hånd, eller var de på lodtrækning? Blev de satse på floppen, vend og floden, eller spillede langsomt deres hånd? Det er meget vigtigt at lære, hvordan andre spiller for at vinde i de senere runder, når persiennerne er højere.

At spille lommepar. et par ting, jeg foreslår, hvis det tidligt i et spil venter på at se en flopp. Jo flere spillere ved bordet, jo mere risikabelt er det at gå all-in. Vent, indtil du ser floppen, og hvis du har et par, der er højere end brættet, skal du satse aggressivt og se, hvordan andre reagerer. Hvis der kommer kort ud, og nogen satser stort, skal du ikke være bange for at folde. Vær forsigtig med, hvad brættet giver dig, giver det andre spillere en mulighed på en lige eller flush?