Sådan vinder du Baccarat

Nåvel er oddsene i Baccarat ekstraordinært gode, uanset hvordan du spiller. For det andet er det et af de spil, der er ret kompliceret at forstå, men ekstremt let at spille, når du får det. Formålet med denne artikel er at sikre, at du får det. Uden at gå i ekstrem detaljer i denne første artikel vil jeg give dig nok information til at give dig en ide om, hvad der sker, og hvordan man med succes kan spille dine første Baccarat-hænder. I den øverste halvdel af bordet vil du lægge mærke til to områder for kort – spilleren og banken. Som i Blackjack vil både spilleren og banken modtage kort, og enten spiller eller bankmand vil vinde baseret på de kort, de modtager. Men i Baccarat har du altid mulighed for at satse på enten bankmandens eller spillerens hånd at vinde; du er ikke begrænset til kun væddemål på spillerens hånd. Derudover kan du satse på bankmand og spilleren slutter i et slips. Der er tre store områder, der læser “Tie”, “Banker” og “Player”. Brug disse områder til at satse på den spiller der vinder, bankmandens vinder eller de to hænder, der resulterer i et slips.

For dette eksempel lad os satse på spilleren, der vinder. For at placere et væddemål på spilleren, klikker jeg simpelthen på det område, der læser “Player”, og klik derefter på chipsene i den nederste højre del af Baccarat-bordet for at tilføje chips til min samlede indsats på afspilleren. Jeg lagde en $ 5 indsats på spilleren der vinder denne hånd. Nu da min Baccarat-indsats er på plads, vil jeg håndtere kortene og se om jeg vinder. For at håndtere kortene skal du blot klikke på “Deal” knappen i den nederste del af Baccarat spilskærmen. Efter at kortene er behandlet, vinder spillerens hånd! Jeg vandt $ 5 på min $ 5 indsats eller 1: 1 odds. Hvis du ikke forstår hvorfor spilleren vandt på hånden, skal du ikke bekymre dig. Jeg vil forklare dette senere i artiklen. Lad os se hvad der sker, når jeg slår $ 5 på bankmandens vindende. Jeg satse på bankmand ved at klikke på “Banker” -området i Baccarat-bordet og derefter klikke på $ 5-chip. I den næste tilføjelse af Baccarat-serien dækker vi, hvordan scorerne tabuleres, og hvorfor det kan være en bedre ide at satse på banken, selvom du skal betale en 5% provision på alle dine gevinster. Hvis du ønsker at komme i gang, kan du se hele vejledningen til online Baccarat.