Sådan spiller du Video Poker

Poker Hands
Kombination og anerkendelse af en vindende korthånd er nøglen til succes og selvfølgelig spiloplevelsen i video poker. De fleste online video poker maskiner har en udbetaling på et par Jacks. Der er et par retningslinjer, som spilleren kan bruge til at få den bedst mulige vindende kombination på korthånden. Nogle gange skal du bare se på de fem kort, der behandles, og træffe en smart beslutning, som du kasserer, og som du beholder.

Udbetalinger
Video poker udbetalinger afhænger af mængden indsats og værdien af ??den endelige kort hånd. Lavværdige vindende korthænder betaler normalt det samme beløb som den oprindelige indsats; du mister og dermed ikke vinder noget. Jo bedre den vindende korthånd, jo højere udbetalingen. To par betaler to gange, en diskant tre gange, og endda højere udbetalinger i et lige, flush, fuldt hus og en firedoblet. De højeste udbetalinger er lavet af straight flush og royal flush; henholdsvis 50 gange og 250 gange. Alle Video Poker-spil har et minimum og et maksimumsbud. Placering af lave indsatser er en effektiv strategi, når du spiller video poker kun til underholdning og fornøjelse; maksimale indsatser og høj risiko, hvis du har den nødvendige lille ændring. En række maskiner betaler endda ekstra bonusser på Royal Flush. Hvis du spiller Video Poker i et landbaseret casino, skal du tage et par minutter for at se de forskellige maskiner, før du placerer dine indsatser. Hold øje med en maskine, der udbetaler ret ofte. Jo oftere en maskine betaler, jo større er chancen for dig at vinde.

Video Poker Strategi
Video poker er faktisk en slags spil, hvor huskanten er den mindste; som dog afhænger af spillet varianten. Det er et godt spil, især hvis du vil spille det alene og få et godt overskud. Lad os tage et kig på forskellige video poker strategier og tips, der giver dig mulighed for at få de bedste resultater.

Hvad du skal huske på er at finde den bedste maskine – søg efter de maskiner, der betaler mest, som f.eks. ‘9-6 Jacks or Better’, hvilket giver bedre udbetalinger end ‘8-5 Jacks or Better’. Sammen med udbetalingerne bør du overveje, om du altid vælger det maksimale møntspil pr. Spil / korthånd. Kun hvis du sætter den maksimale indsats ved at spille Video Poker, har du chancen for at vinde den store jackpot på Royal Flush. Logisk set kan det maksimale væddemål på hver spil / korthånd overstige dit budget, forkorte spilletiden og også forårsage store tab. Hvis din plan er at bare nyde spillet eller blive underholdt i længere tid, så glem det om jackpotten – medmindre du har et fuldt budget. Hvis ikke, så spiller du så effektivt som muligt på maskiner, hvor centmængder bruges som et væddemål. Spil smarte og ikke løbe efter pengene.