Sådan spiller du Pai Gow

Poker Pai-Gow, også kendt som dobbelthåndspoker, er et færdighedsspil, der kombinerer reglerne i det gamle kinesiske spil Pai Gow (skaber ni) med reglerne for moderne poker. Pai Gow-poker spilles med et standarddæk på 52 kort og en joker (dvs. 53 kort i alt).

Spillereglerne

Når indsatserne er placeret på bordet, begynder spillet med fordelingen af ​​syv skjulte kort til hver spiller af dealeren, som også vil distribuere syv andre kort til sig selv. Derefter deltager spillerne deres kort i to grupper på henholdsvis fem og to kort, gruppen af ​​fem kort kaldet “høj hånd” dannes ud fra det stærkest mulige spil, og dets værdi skal være højere end gruppen af ​​to kort kaldet “hånd” “Lav”. Det ultimative mål med Pai Gow poker er at vinde croupier med begge hænder, i henhold til denne forudsætning kan vi finde tre mulige situationer, der vil blive defineret som følger:

Hvis begge hænder vinder dealerens hænder, får spilleren en 1 til 1 gevinst på sit væddemål. Hvis begge spillers hænder taber i croupierens, holder huset væddemålene. Hvis kun en af ​​spillerens hænder vinder, slutter runden uafgjort. På den næste skærm kan vi se, hvordan du under den sidste kamp “du har poker” besejrer dealeren med begge hænder, højt kort for esset i hans “høje hånd” foran det høje kort for bankens konge og høj kort til kongen i sin lave hånd mod et stort brev til croupier-dronningen.

Den lave hånd, der består af to kort, har den næstbedste kombination af begge hænder. I denne sammenhæng er den bedst mulige lave hånd bestående af to kort et par ess. Hvis to-korts hånden ikke er et par, bestemmes dens styrke af den individuelle værdi af dets højeste kort. Jokeren kan bruges til at fuldføre en stige eller en farvet hånd, ellers behandles den som et ess.

Identiske hænder

Når spillerens og dealerens hænder har den samme værdi, taler vi om en “identisk” hånd. I Pai Gow-poker vinder croupieren (huset) den samme hånd, i modsætning til Black Jack, hvor en identisk hånd producerer et slips.