Roulette Basics

Hvis du vil spille roulette, skal du handle for specielle chips, der er en enkelt farve. De vil hver være værd at en enkeltbetegnelse af penge, og er kun gode på roulettebordet. Hos kasino får hver spiller chips, der har en farve unik for ham eller hende, hvilket forhindrer spilene i at blive blandet, når de er på bordet. Du vil gerne være sikker på at notere chipsens betegnelse og et tegn, der angiver minimumsindsatsen ved bordet. Hvis for eksempel minimumet er $ 5, skal du satse mindst $ 5 hver runde enten indenfor, udenfor eller begge, hvilket betyder at du ikke kan satse $ 2 indenfor og $ 3 udenfor. Så nu hvor vi har en generel ide om bordets layout, kommer vi til den vigtigste del af at spille roulette: væddemål. Som vi kort berørt, er der indenfor og udenfor spil at blive lavet. Generelt har en indvendig indsats længere odds, men en bedre udbetaling.

Udenfor spil giver en bedre chance for at vinde, men du vinder mindre. Indvendige væddemål kan være lige så enkle som at placere hele din bunke chips på et enkelt nummer, og hvis dette nummer rammer, får du en 35-1 udbetaling. At satse på et nummer, der vinder, er den bedste udbetaling, du kan få i roulette, men det har også de stejleste odds. Når det kommer til indenfor væddemål, er der også andre muligheder. Du kan f.eks. Overskride linjen mellem to tilstødende tal, som 1 og 2 eller 1 og 4. Du kan også placere dine chips på et hjørne, hvor fire kasser mødes, som 1, 2, 4 og 5. Mens begge disse muligheder øger dine chancer for at vinde over væddemål på et enkelt nummer, du vil vinde mindre, hvis et af numrene rammer.

Udenlandske væddemål er lavet i de grønne bokse, der omgiver de røde og sorte tal. For det meste er boksene tydeligt markeret. Et væddemål på “Even” betyder at du vinder, hvis et lige antal kommer op. Det samme gælder for et væddemål på “Sort” eller “1-18.” Når vi flytter tættere på bordet, har vi 1, 2 og 3 12 bokse. Et væddemål på nogen af ​​disse betyder simpelthen at du væddemål om at et nummer i en tredjedel – f.eks. 1 til 12 – vil vinde. På samme måde vil de tre bokse på bunden – de der læser “2 til 1”, placere væddemål på en given række af tal. Så et væddemål på den øverste venstre boks vil vinde, hvis enten 1, 4, 10, 13 på ned til 34 hits. “2 til 1” -mærket betyder, at du fordobler dit væddemål, hvis du vinder.