Regler for roulette

Roulette antager, at bolden stopper ved det rigtige antal eller den rigtige farve, dvs. du som spiller skal have satset på det rigtige antal eller farve før. Målet med spillet er at vinde flere gange, end du har tabt. Alternativt satsede vågespilere alt på et nummer og har held på deres side. Du vinder kun én gang, men i stedet vinder du stort! Hvad spillerne ser foran spillet er en boks med tal ud over de røde og sorte farver. Tabellen er opdelt i to spilleområder; et indendørs legeområde og et udendørs legeområde. En vigtig regel at huske er, at når dealeren siger “alle indsatser er placeret” og ruller bolden, kan der ikke foretages flere indsatser.

Roulette kan nu spilles hvor som helst, når som helst og på enhver enhed. Der er et stort udvalg online. Husk dog, at Android-enheder altid skal downloade casino-apps fra websider, fordi Play Stores ikke tillader deres kunder at downloade disse apps. Der er også levende versioner af spillet og offline og online versioner. Du kan også spille roulette gratis, så du kan lære mere om spillet, før du begynder at spille i Sharp-tilstand.

Gevinster i roulette styres af, hvor bolden slutter, og hvordan du satser inden den kastes. Det er lettere at beskrive spillet. Hvis der er en fortjeneste, kan det være nyttigt at vide noget om betalingsreglerne i roulette. Hvis du vinder ved at satse på farven – rød eller sort – er dette dobbelt. Det samme gælder for høje eller lave tal. Spillere, der vinder på et enkelt nummer, får 35 gange pengene. Ved at satse på mere end et nummer reduceres oddsene. Spillere, der satser på to numre, får 17 gange pengene, hvis der er en fortjeneste på et af de to numre.

Hvis indsatsen er på tre forskellige numre, modtager spilleren 11 gange gevinstpengene. Der er nogle dokumenterede strategier for at øge dine chancer for at vinde ved roulette. Selvfølgelig handler spillet om held, men nogle mener, at det stadig er muligt at spille med vindende strategier for at øge chancerne for at vinde. En af de mest kendte strategier er Martingale-systemet. Det antages, at spilleren kun foretager “udvendige væddemål” og odds-indsatser – det dobbelte af pengeindsatsen. I tilfælde af tab ved den første indsats er strategien at fordoble indsatsen og forsøge at genvinde tabet.