Populære progressive slots

Onlinespil kan være en rentabel tidsfordrivsaktivitet, forudsat at Lady Luck er på din side. Dette gælder især for online slots, der kan betale store belønninger i et spin. Der er dog en underkategori af spillemaskiner, der kan tildele livsændrende præmier.

Såkaldte progressive eller jackpot-slots er slots, der tilbyder en første præmie af ikke-fast værdi. En progressiv jackpot er en præmie, der øges med hver indsats, der placeres på et bestemt spil eller på et spil, der tilhører det samme netværk af jackpots, indtil det aktiveres. Nogle af de største softwareleverandører tilbyder progressive jackpots, så lad os se, hvilke der er de mest populære.

Mega held

Den progressive slot fra NetEnt-køkkenet giver dig et eksempel på, hvad du kan forvente, hvis du vinder sin første præmie. Den kaldes Mega Jackpot og kan nå syv og endda otte cifre. Den største blev ramt i 2013 og var 17,8 millioner euro værd. Mega Fortune blev lanceret i 2009 og har et luksustema med limousiner, elegante ure og andre eftertragtede genstande på hjulene. Brug 5 hjul og 25 gevinstlinjer.

Mega Moolah

Den mest populære titel i denne kategori er sandsynligvis udgivelsen af ​​Microgaming 2006 med titlen Mega Moolah. Som en del af udviklerens progressive jackpot-netværk udbetalte 5-hjuls, 25 betalingslinje-slot alene i 2019 over € 87 millioner til heldige vindere. Dette er et forholdsvis simpelt spilleautomat, der bruger et safari-tema med vilde dyr og spillekortsymboler, der befolker hjulene.

Dens grafik kan virke rudimentær, men du bør ikke bedømme bogen efter dens omslag. Mega Moolah drager fordel af Lion Wild, der vil fuldføre de vindende kombinationer og fordoble udbetalingerne. Derudover tilbyder det en gratis spins-funktion med 15 freebies op til gribe.

MegaJackpots Cleopatra

Kommer fra IGT-produktionen, er Cleopatra en anden meget populær jackpot-slot. Du kan nemt sige, at spilleautomaten henter inspiration fra det gamle Egypten, og en af ​​de mest ekstraordinære kvinder i verdenshistorien er hovedpersonen. Det er en del af IGT MegaJackpot-serien og bruger 5 hjul og 20 betalingslinjer.

Godernes alder

Det er titlen på hele Playtech-serien og den første jackpot, de lancerede indeni. Spillet baseret på gammel græsk mytologi bruger 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Bringe fire guder til banen: Athena, Zeus, Hercules og Poseidon. Hver af dem har deres egne gratis spins, der tildeler 9 gratis sving med forskellige ekstramateriale. De inkluderer ekstra og overlappende multiplikatorer og Wilds.