Pokerstrategi med dobbelt bonusser

Mange spillere er ivrige efter at få hemmeligheden bag et vindende spil. Da Bonus Poker er et meget populært videopokerspil, overvejer vi Bonus Poker-strategien, så alle kan nyde spilletiden ikke kun for sjov, men med en bestemt fortjeneste. Ingen kan love dig en formue, men det samme system hjælper med at opnå et forventet afkast på 99,17%. I begyndelsen er det vigtigt at give dig en slags ordliste. Det vil hjælpe dig med at undgå misforståelser i de udtryk, der bruges i strategien.

Double Bonus Poker-strategien er baseret på den definerede liste over anbefalinger, der hjælper spilleren med at opnå det forventede afkast i Double Bonus Poker 10/7 på 100,17%. For at få den høje forventede værdi skal du gøre det eneste; at følge strenge henstillinger. Et par ord om terminologi.

Højt kort betyder Jack, Queen, King eller Ace. Den lige flush (type 1) er en straight flush, hvor antallet af høje kort er lig med eller overskrider antallet af huller. Den lige flush (type 2) er en lige flush med en lige, med et mellemrum eller to mellemrum med et højt kort, ethvert ess-lavt eller 234. Den lige flush (type 3) er en lige flush med to tomme rum og ingen kort høj.

Det er bemærkelsesværdigt, at ethvert videopokerspil – hvis det spilles omhyggeligt – kan være ret rentabelt. Det er endnu mere korrekt, når du bruger strategi i dit spil. Vi er glade for at kunne tilbyde dig Double Double Bonus Poker-strategien. Når du spiller 10/6 Double Double Bonus Poker, skal du bare følge det definerede antal anbefalinger, og dit forventede afkast når 100.07%. Hvis vi tager 9/6 Double Double Bonus Poker i betragtning, vil den forventede værdi i dette spil være 98,98%.

 Vær opmærksom på de forskellige forestillinger, der bruges i strategien: –

> Højt kort betyder Jack, Queen, King eller Ace;

> Royal flush (type 1) betyder open flush royal flush, hvor antallet af høje kort er lig med eller overstiger antallet af huller;

> Royal flush (type 2) betyder lige flush, med et mellemrum eller to mellemrum med et højt kort, ethvert ess-lavt eller 234 farver;

> Royal flush (type 3) betyder royal flush med to tomme rum og intet højt kort.