Poker Strategier

Hvis du Spiller Poker med avancerede spillere, vil det være et hårdt spil, men en interessant udfordring. Når du er i et hårdt spil, er der nogle strategier, der hjælper dig med at øge dine chancer for at komme ud på toppen. Hvis spillerne ikke er dygtige i poker, kan du slå dem ved at bruge grundlæggende strategier. Hvis spillerne er dygtige, skal din vilje bruge svindel og en bred vifte af andre færdigheder til at vinde.

slowplaying
Slowplaying er det modsatte af at bluffe. Du er nødt til at få dine modstandere til at tro, du har en dårlig hånd. Denne svindel er effektiv mod højt kvalificerede spillere eller dårlige spillere.

Aldrig slowplay hvis der er uafgjort på bordet, der kan ramme dig. Du kun slowplay når din modstander har en hånd, der sandsynligvis ikke vil forbedre nok til at ramme din hånd. Brug denne strategi med forsigtighed, indtil du har skabt den til perfektion. Nogle gange er det bedst at vente på sving at gå hårdt. Dette giver dig mulighed for at suge din modstander ind for en sidste store indsats.

bluff
Du bluffer kun, når din modstander er højt kvalificeret. Dårlige spillere kalder ofte noget, så bluffing vil være en værdiløs indsats. Målet med en bluff er at overbevise din modstander om at lægge en hånd, som han ikke burde gøre.

Den bedste metode er at bluffe ved at repræsentere en hånd. Der er tidspunkter, hvor blind væddemål får din modstander foldet, hvis han ikke har noget. Dit virkelige mål er at gøre en modstander med en god hånd for at tro at du slår ham. Dette er meget lettere at gøre uden grænser end grænsen. Hvis du ikke har nogen begrænsninger, kan du indsætte et stort spil. En højt kvalificeret spiller kan dog kalde et væddemål, hvis spillet er begrænset.

I et interface spil er det bedst at folde på floppen. Når en dygtig spiller begynder at lave store spil, kan han ikke lægge sig ned, hvis han ikke går væk. Husk, at når du bluffer, må du vædde som om du rent faktisk holder din hånd. Pas på, når du er i en skræmmende situation, fordi dygtige modstandere kan være mistænkelige.