Opbyg din bankroll

Den første ting, man skal gøre, før de overhovedet tænker på at lægge en indsats er: indstil din bankrulle, inden sæsonen selv begynder. Du skal vide, hvor mange penge du vil starte med. For at afklare, hvad en bankrulle er, er det det samlede beløb, du har gemt, lagt i kommode og så videre, og har råd til at miste og ikke påvirke den måde, du spiser, sover, bor osv. Dernæst skal man indstille et basisbeløb eller en procentdel af deres bankrulle, som de vil satse på hvert spil. Det betyder, at det vil være det samme beløb for hvert spil hele året. Nu tænker du måske, hvad hvis du har en sikker indsats, skal du ikke støde det op? Husk dette, uanset hvor meget nogen fortæller dig, at de har en “lås” eller sikkert spil, er der ikke sådan noget!

Vi stræber efter 100% hver gang, men det vil sandsynligvis ikke ske. Hvis det var sandt, kunne vi få 100% korrekte, ville vi alle være millionærer. Du gør det angivne beløb for en ting: at gøre det gennem sæsonens lange træk. Hvis man skulle satse et fast beløb for sæsonen og ramme et klip på 60%, er der en rigtig god chance for at fordoble dine penge! Jeg kender ikke nogen, der ikke har noget imod at fordoble deres penge på bare et par korte måneder. Sidste ting at huske, når det kommer til at indstille et basismængde til at satse, skal du sørge for, at beløbet er et beløb, du er tilpas med. Der vil være tidspunkter, hvor ugerne ikke er for venlige med dig, så ved at satse et let sæt beløb, føler du dig ikke for dårlig, når disse uger kommer.

Til sidst skal du ikke spille fangst! Hvis du satser et fast beløb og er på et tabt stykke, skal du ikke prøve at spille indhentning, fordi det ender med at bide dig i bagenden. Husk, at ved at indstille et beløb på hvert spil, er alt hvad du skal gøre at ramme 50% af årets spil, og du bryder jævnt minus pigen. Hvis du er bagpå og føler, at du er nødt til at spille indhentning og dobbelt eller tredobbelt dit angivne beløb til “indhentning”, kan din bankrulle få et dramatisk hit. Hvis du holder dit fastlagte beløb gennem sæsonen, giver noget over 50% vindeprocent et overskud i slutningen af ​​sæsonen! Der er ingen reel grund til at spille indhentning, og det er ikke værd at risikoen!