Online Poker Turneringer

Online pokerturneringer er altid yderst konkurrencedygtige, og de betaler kun, hvis du klarer at holde fast i de tidlige runder og gøre det til forretningens afslutning. En masse gode cash game spillere kæmper for at gøre meget fremskridt i turneringer, da det tager en anden sindstilstand, forskellige strategier og en anden form for spilstil. Der er mange fejl, der almindeligvis ses hos både nybegyndere og erfarne spillere. Hvis du identificerer de problemer, der plager dine forestillinger, vil du være i stand til at fjerne dem og fokusere på at få meget bedre resultater i de online poker turneringer, du spiller.

Her er nogle gode tips til, hvordan du maksimerer de penge, du laver ved online poker turneringer. Mange spillere gør fejlen ved at spille alt for mange hænder i de tidlige stadier af en turnering. Mens du har mange chips til at lege med, og du vil se så mange flops som muligt for at prøve at slå det stort med mindre hænder som passende stik og mindre par, er dette ikke en ideel tilgang. I det lange løb vil det ikke give dig mange gode resultater. Bare fordi du har en stor stak at lege med, betyder ikke at du skal glemme din disciplin og smide dine chips væk ved at forfølge svage hænder.

Det vil ikke være en klog investering at kalde en pre-flop raise, når du f.eks. Har kort som lavpassede stik. Du har ikke odds på din side for at slå det, du har brug for nok gange på floppen, for at kunne få det værd at altid forfølge disse typer hænder. Dette er især tilfældet, hvis du er en relativ nybegynder til spillet, da det er meget lettere at misligholde hænder, især svagere. Du ønsker ikke at blive konfronteret med en stor anden satsning beslutning om at gøre i de tidlige stadier af en turnering eller ellers kunne det stave farvel.

I starten af ​​en turnering har du meget sandsynligt omkring 100 store persienner at lege med, men uerfarne mennesker gør flere fejl på dette tidspunkt af arrangementet. Du vil sikre dig, at du holder fast i hænderne, som nemt kan spilles og giver dig anstændige odds for at vinde en showdown, hvis det kommer til det. Disse typer af hænder omfatter store par, ace king eller ace queen og små eller mellemstore par. For store par vil du ramme en overpair, som ofte er den bedste på bordet, eller du kan ramme et 2. eller 3. par.