Online Keno Game

Keno tilbyder meget høje udbetalingsforhold, men med lavt gennemsnitligt afkast. Spillere satser normalt små mængder, som de ikke har noget imod at miste, men kan belønnes smukt, hvis de får en god kamp. Du begynder med en billet, der har tallene 1 til 80 på den. Du markerer op til 10 eller 15 pladser på billetten og står over for en udbetalingstabel, der afhænger af antallet af markeringer. 20 numre tegnes tilfældigt, og du modtager en udbetaling fra den relevante tabel baseret på matchen mellem de markerede og trukket tal.

I Microgaming Keno begynder du ved at vælge væddemålet. Så markerer du pletterne på billetten ved at klikke på de ønskede numre. Disse vil blive markeret i grønt. Du kan markere op til 15 punkter. Så klikker du på knappen Afspil. Bolde affyres fra et boblekammer på billetten. Hvis de rammer et markeret nummer, ændres det farve til rødt. Antallet af røde pletter er antallet af hits. Udbetalingstabellen starter med et valgt sted. Hvis dette sted er ramt, får du betalt 3x satsningen. Da du kan markere op til 15 numre, er der 15 forskellige udbetalingstabeller. De fleste australske spillere ville satse på keno med det maksimale antal punkter markeret. Op til to hits på udbetalingstabellen på 15 pladser resulterer ikke i udbetalinger. Tre hits betaler 0,5x væddemålet. 15 hits betaler 10.000x indsatsen.

Microgaming har en anden online keno variant kaldet Monkey Keno. Udbetalingstabellerne er de samme. Der er en Quick Pick-funktion, der tilfældigt markerer pletterne på billetten. Der er også en auto play funktion. Playtech Keno spiller i det væsentlige på samme måde. Den klare forskel er, at du kan markere maksimalt 10 pletter. Udbetalingstabellerne starter med to valgte steder. Udbetalingen for et hit i denne udbetalingstabel er lige penge og udbetalingen for to hits er 9x satsningen. Udbetalingstabellen for 10 pletter er af større interesse. Op til fire hits på 10-spot udbetalingstabellen resulterer ikke i udbetalinger. Fem hits betaler 5x væddemålet. 10 hits betaler 10.000x væddemålet. Efter markering af pletterne har du mulighed for at spille en billet eller at spille fem billetter med de samme numre mærket.

Playtech tilbyder to andre online keno varianter. Fortune Keno har et fortune teller baggrunds tema. Udbetalingstabellerne og spilleafspilningen er identiske med Playtech Keno. Keno Xperiment er sat i et laboratorium. Igen er der ingen ændring i udbetalingstabellerne. En tilfældig valgfunktion er tilføjet, der kan indstilles for antallet af punkter, du vil markere. Hvis du spiller med fem billetter, har du mulighed for at spille med de samme numre eller tilfældigt valgt forskellige sæt tal hver gang.