Online Blackjack Strategikort

Blackjack er en af ??de mest populære online blackjack varianter. For at du kan spille med optimal strategi skal du bruge strategikortet. Dette strategikort har 250 celler, hvilket betyder at du skal huske den optimale flyvning til 250 forskellige forhold. Hvis du er en professionel Blackjack Spiller afhængigt af spillet i din bolig, har du ikke andet valg end at gøre det. Men hvis du spiller blackjack til fritid eller underholdning, er du usandsynligt at gøre anstrengelsen.

Hvis du kun går gennem tarmene, falder det gennemsnitlige afkast sandsynligvis dramatisk. Denne artikel præsenterer et forenklet Vegas Strip Blackjack Strategy Card. Den har kun 22 celler og er derfor let at huske. Du taber kun 0,15% i det gennemsnitlige afkast, du kan få med den optimale strategi. Det forenklede blackjack strategikort fungerer som følger. Det optimale blackjack strategikort kan opdeles i blokke. De fleste celler i samme blok har samme optimale bevægelse. Det forenklede kort ignorerer de få funktioner, der adskiller sig fra hinanden og tildeler dem flertalsbeslutningen.

Det optimale blackjack strategikort har en separat kolonne for hver forhandlers opadgående kort. Det forenklede kort har kun to kolonner. Den første kolonne handler om forhandleren fra top til bund fra 2 til 6. Kolonnen handler om dealerens opadgående kort fra 7 til K og A. Spillernes håndværdi har de samme tre brede sektioner – bløde totaler, hårde totals og par. Der er gruppering af rækker inden for hver sektion.

For vanskelige totals 4 til 8 vil du altid møde. For en hård total på 9, vil du fordoble, hvis det er muligt for den første kolonne og møde for den anden. For vanskelige beløb på 10 eller 11, dobbelt såfremt du har flere point end forhandleren. Behandle en forhandler ess som 11 point. For svære totals 12 til 16 står for den første kolonne og hits for den anden. For hårde totals 17 til 21 står altid.