Omaha poker regler

En af de mest populære potgrunde Texas Hold em, Omaha Poker. Ikke alene bliver det mere populært i kasinoer, men Omaha online poker er mere populært. Du kan bruge timer til at diskutere, hvad der skete, men sandsynligvis kun fordi den maksimale grænse for Omaha poker er meget lig den mere populære Texas Hold em pokerspil. Hvis du allerede er bekendt med Texas Hold Em reglerne, vil det ikke være svært for dig at lære Omaha reglerne online. I Texas Hold em får du to hul kort (down-down kort) og i Omaha får du fire. I Texas Hold em laver du en kombination af de fem kort på bordet og dine to kort vender nedad for at få en høj hånd. I Omaha bruger du kun to af de fire hulkort i kombination med tre kort (kort på bordet) for at sammensætte en høj hånd. Betting runderne er til online Omaha regler ligesom i Texas Hold em.

Der er en forhandler, der distribuerer kortene, den lille blind (blindblind) og storblinden (højblinde). Den lille blind må først satse med kraft (halvdelen af ​​big blind). Big blind er den anden person til venstre for forhandleren, der er tvunget til at satse. Så får du den første runde af væddemål, hvor spillere kan skifte fra big blind for at følge niveauet for big blind engagement (call) eller øge (raise), eller de kan stoppe (fold). Efter den første indsatsrunde får du floppen (de første tre kort bliver behandlet på bordet). Nu kan du blive i spillet uden at skulle lave en anden indsats (check). Eller hvis nogen har rejst, kan du ringe, hæve eller folde. Hvis det fjerde kort er deponeret, kan du igen satse som før, bortset fra at væddemål og forhøjelser bliver fordoblet.

Hvis det femte kort er udsat, floden, de resterende spillere for de sidste indsatser. Så får vi en showdown hvor de to bedste spillere åbner deres hulkort for at se hvem der vandt. Det er dejligt at vide, at der stadig er en variant af Omaha Poker, Limit Omaha Hi Low Poker. Reglerne for Limit Omaha Hi Low poker er næsten det samme som Omaha, med den forskel at du kan dele puljen i høje og lave hænder. Den lave hånd består af en kombination af kort mindre end ni. Undtagelsen er “hjulet”, en kombination af A, 2, 3, 4, 5. Du kan også spille den lave hånd, så du skal dele halvdelen af ​​potten med en anden spiller med en lav hånd, og den høje hånd får Den anden halvdel. Men hvis den høje hånd er stoppet, splittes de to spillere med den lave hånd i potten. Se, Omaha reglerne er ikke meget komplicerede, når du kan spille Texas Hold em. Det er en god variation i dit spil.