Lad det ride

Roulette, blackjack, poker og craps er rygraden i ethvert kasino, både på land og online. Men spillere har brug for marginale spil at bryde monotoni og afkøle. Når slots var den eneste mulighed. Men nu med spredning af spilbranchen oprettes nye spil til dette formål. En af dem er “Lad det køre”. Spillet foregår på et halvcirkelbord med forhandleren på den flade side og spillerne på den cirkulære side. Hver spiller placerer tre lige indsatser ved starten af ​​spillet. Derefter behandles tre kort med forsiden ned for hver spiller og tre ved disken. Forhandleren kasserer et af hans kort og de resterende to kort fungerer som fællesskabskort.

Formålet med at lade det køre er at finde ud af, hvor god en pokerhånd er fra spillerens tre kort og de to fællesskabskort. Når en spiller har set sine kort, har han mulighed for at trække en af ​​sine indsatser eller lade dem gå. Når alle spillere har lavet deres bevægelser, vender dealeren over et af hans opadgående kort. Nu kender hver spiller fire af de fem kort, der udgør hans sidste hånd. Det er på tide at foretage det næste opkald. Hvis hans hånd ser ud til at være svag, kan han trække en af ​​sine væddemål uanset hvad der er taget i første omgang. Hvis hans hånd ser stærk ud, kan han lade sine resterende væddemål gå. I slutningen af ​​denne runde vil spillerne have en, to eller alle deres væddemål på bordet. Forhandleren vender sit andet kort opad. Samtidig vender spillerne deres ansigtskort op.

Hver af væddemålene på bordet betales i henhold til en foruddefineret betalingsplan. Spillere, der har færre end et dusin, mister alle væddemål, der stadig er på bordet. De resterende spillere betales ved følgende odds for hver af deres væddemål på bordet. Tusindvis eller bedre betales til 1: 1; to par betales ved 2: 1; tre af en art er betalt i 3: 1; lige betales ved 5: 1; flush betales ved 8: 1; hele huset betales kl. 11: 1; Tre af en art udbetales ved 50: 1; Den kongelige skala udbetales til 200: 1; og den kongelige flush betales ved 1000: 1. Der er også en særlig attraktion. For en dollarside-indsats får en spiller, der trækker en royal flush, fri adgang til en af ​​million-dollar turneringer, selvom der kun er få købere til det.