Keno

Livet er i nogle aspekter et spil chancer. Med andre ord er livet fuld af sammenfald og overraskelser, og det er op til os, hvordan man svarer. En anden måde at se det på er, at vi får ret begrænsede valg, og det er op til os, hvad de skal vælge eller vælge. Hvis alt går godt for os, er vi heldige. Men hvis tidevandet går imod os, så lykkes vi heldigvis næste gang. Det er som at være den 99. kunde i en butik, hvor den 100. kunden skal modtage enorme præmier. Men vi forbliver aldrig den 99. kunde alle vores liv selvfølgelig. Nogle gange er vi den 100.

Måske på grund af denne karakter af livet blev Lotto berømt for mennesker, i alle aldre og løb. Jeg mener, at begge spil er bare spil med chancer, men vi har tendens til at foretrække dem end spil af færdigheder og strategi. Ja, vi foretrækker dem, selvom chancerne for at vinde er større i sidstnævnte. Et andet spil chancer for, at jeg er helt sikker på, at du er klar over, er Keno. Ligesom Lotto er det helt sikkert vanedannende. Og gætte hvad, Microgaming udgav et online spil (kaldet Keno, selvfølgelig), for at gøre spillet mere tilgængeligt for mange mennesker!

Keno er en af ​​de ældste former for lotterier. Men Keno er virkelig en blanding af lotteri og bingo. Når du spiller spillet, vil du se et stort bord fyldt med tal 1-80. Du skal vælge 15 numre, som du synes er de vindende tal. 15 tal vil blive trukket tilfældigt. Når de tal, du har valgt, matcher det antal trukket, vinder du. Du kan vælge det beløb, du er villig til at satse – 1, 2, 5, 10, 20, 50 eller 100 casino kreditter. Jo højere din indsats er, desto højere er prisen du muligvis kan vinde. Du kan også vælge hvor mange tal du skal gætte. Jo højere antallet af gæt, jo højere er dine mulige gevinster.

Den maksimale udbetaling ved at gætte et tal er tre gange din indsats. Den maksimale vinder ved at gætte fem tal er 50 gange din indsats. Hvis du kan gætte 10 numre, kan du vinde så meget som 1.800 gange din indsats. Og hvis du er heldig nok til at gætte alle 15 numre, er din samlede præmie 10.000 gange din indsats!