House Edge på roulette

De fleste casinoer øger oddsen for at vinde 35 til 1. Kort sagt, hvis du satser en dollar, og dit antal stiger, får du 35 dollars, og du kan beholde den dollar, du satser. Fordelen ved spilhuset stammer fra mængden af ​​penge, spillere mister i de væddemål, de placerer. Roulettehistorien skjuler alle hemmelighederne. Når du spiller på et enkelt tal i enkelt nul roulette, er oddset for at vinde 1/37 og oddset for at tabe 36/37. En ting at overveje er, at når den enkelte nul og den dobbelte nul ankommer, vil du ikke vinde. Spilhuset har en fordel i forhold til interne placerede indsatser.

Hvis du antager, at du placerer en direkte indsats på en dollar på tal, der varierer fra en til seks og tredive på et amerikansk eller europæisk hjul, vil du sandsynligvis vinde. Så hvis du satser $ 38 og du vandt, ville du få $ 35. De fleste mennesker har ideen om, at grønne tal er numre, der hører til spillehuset, og at hvis de satser på disse numre øges husfordelen. Du skal dog vide, at disse numre ikke vises meget ofte.

Fordelen ved spilhuset til enkelt og dobbelt nul roulette. En god idé er, at enhver gambler ved alt om spilhusets fordel, før de spiller. I tilfælde af et roulette-spil kan husfordelen være meget anderledes. De mest almindelige typer roulette er amerikanere og europæere. De kan se lignende ud, men i virkeligheden er der vigtige forskelle at overveje. I europæisk roulette er antallet fra enkelt nul til seksogtredive sort og rødt, og husfordelen er 2,7%. Der er dog nogle regler, der kan reducere husfordelen.

Den første regel kaldes La Partage, og når bolden rammer det enkelte nul, kan spillere, der satser selv penge, genvinde halvdelen af ​​deres indsats. Dette betyder, at husfordelen falder til 1,35%. Den anden regel kaldes en prison, og husfordelen falder også til 1,35%. Den gode ting ved denne regel er, at når du mister pengene, satses de, at de holdes op til den næste hvirvel, og du genstarter dem, når du vinder. I amerikansk roulette kan ingen af ​​disse to regler bruges, fordi husfordelen på 5,36% er fast på grund af dobbelt nul slot.