Craps System

Du kan forestille dig, at en craps-spiller altid er på udkig efter noget, der ville give mulighed for at maksimere enhver fordel, der skal udledes i løbet af et godt strejf. Der er craps systemer, der er blevet udtænkt til at gøre netop det. En af dem hedder “Come Balance” -systemet, som har sin grund i praksis med at sætte Come Bets og Pass Line-væddemål i spillet samtidig i spillet. Pass Line-væddemål, som du sikkert ved, er indsatser, der vinder, når en 7 eller 11 er produceret på udkom-rollen, og taber, når udkom-rollen giver en 2, 3 eller 12. Når punktet er etableret, Specielt nummer skal gentages før de syv ruller for en Pass Line væddemål til kontanter. En Come bet er meget ens, idet den også vinder med en 7 eller 11 på udkastrullen og taber, når kom-out rollen producerer en 2, 3 eller 12.

Den grundlæggende forskel er imidlertid, at Come-spillet er placeret efter at punktet er etableret, mens Pass Line-væddemålet går ind, inden punktet er etableret.  Der er tidspunkter, hvor Pass Line og Come-væddemål kan annullere hinanden. det vil sige, når man vinder og den anden taber. Hvis du har en $ 5 Pass Line-indsats derude, for eksempel, og punktet er en 5, drej derefter om og sæt et Come-bet, og en syv er rullet, vil du vinde dit Come-spil og tabe Pass Line vædde. Formålet med Come Balance-systemet er at udnytte situationer som dette. Hvad du skal gøre er at sætte Come and Pass Line-væddemål derude samtidig på den næste udgave, så dine spil er “afbalanceret”. Det du forsøger at opnå er at beskytte dig mod at blive slået på en 7-ud-roll, som stikker.

Når tal begynder at gentage (med andre ord, når point rulles igen før en 7), vil du begynde at vinde. Det er en vigtig del af dette craps-system, at du balancerer Come-indsatser med andre væddemål – det er frugten af ​​denne craps-strategi. Du skal begynde med Pass Line-væddemålet, og efter at punktet er oprettet, sætter du et Come-bet for samme beløb. Så hvis den første satsning er en Pass Line-indsats for $ 5, så vil du lave en $ 5 Come-indsats. Det tredje væddemål er et $ 10 Come bet. Efter fremgangen er det $ 20 på den næste indsats, og igen håber du, at tallene gentages. Mængden af ​​den næste indsats bestemmes af det beløb du havde på bordet for den sidste indsats, og det bliver et Come-spil. Det anbefales ikke generelt at gå ud og lave andre væddemål, selvom vi erkender at der er visse muligheder, du måske vil bruge.