caribbean Stud Poker Strategi

Selvom Caribbean Stud Poker er opkaldt efter poker, har den en helt anden strategi for almindelige pokerspil, såsom 7-kort Stud eller Hold’Em poker. Den optimale strategi for Caribbean Stud er meget kompliceret. Faktisk er der ingen aftale mellem detailhandlere, casino udvalg eller pit bosser om, hvad den optimale strategi er.

For at gå endnu længere er der dem, der siger, at den optimale strategi for Caribbean stud er ikke at spille spillet overhovedet, og at Caribbean Stud er et uovertruffen spil på lang sigt, uanset hvilken strategi der bruges. Men hvis en spiller vælger at spille dette spil, er der nogle generaliseringer, der kan laves, og en række retningslinjer, der kan følges for at øge dine odds. Der er tidspunkter, hvor det er indlysende at holde og hæve som om du holder en spole eller et fuldt hus. I den anden ende af spektret kan foldning også være en simpel beslutning, for eksempel når du ikke har par eller ingen høje kort. Det er de marginale hænder, der forårsager de vanskelige beslutninger.

Hvis forhandleren har et ess og en konge, er det sværere at vide hvad han skal gøre. Fortrinsvis hæve et ess og konge om disse tre regler gælder:

Forhandlerens kort er 2 til dronning og matcher et kort, som du har i din hånd. Forhandlerens kort er et ess eller en konge, og du har en dronning eller en jakke. Forhandlerens rang svarer ikke til din, og du har en dronning, og dealerens kort er mindre end dit fjerde højeste kort.

Hvis dine kort indeholder mindst et par, skal du altid vædde og spille. Par har tendens til at vinde omkring 50-58% af tiden, uanset hvor lav de er. Mange gør fejlen ved ikke at investere i lave par. Selv om oddsene ikke er så gode som at vinde højere par, fold din hånd og miste din ante hver gang du har et lavt par, vil du miste flere penge i det lange løb. Hvis du vil satse på den progressive jackpot, skal du sørge for at satse. Det er svært at vinde og mange penge kan gå tabt ved at placere dette væddemål, fordi du har brug for en meget høj hånd for at få en løn. Også uden den høje hånd vil du miste din side-indsats, uanset om du vandt den faktiske hånd ved at slå dealeren. Men hvis du vil vinde stort, er det en måde at gøre det på.