Caribbean Stud Poker: Sådan spiller du

Spørg de fleste mennesker, hvad deres foretrukne form for poker er, og de fleste vil nok fortælle dig, at det er Texas Hold’em. Det er retfærdigt, fordi det er den mest almindelige form for online poker derude, og den største begivenhed i World Series of Poker er et Hold’em-spil. Men der er et meget bredere udvalg på tilbud end bare Texas Hold’em, der er Omaha, 5 Card Stud og, hvis du leder til kasinoet, så kan du nemt tage et øjeblik at spille nogle hænder på Caribbean Stud! Hvis du ikke er bekendt med Caribbean Stud, er det en hurtig primer om hvordan man spiller:- Spillet starter med spillere, der placerer et væddemål (eller en ante), før kortene behandles. Når alle væddemål er i, får alle fem kort, herunder dealeren, hvor spillerne undersøger deres kort, men forhandleren ser ikke på deres.

Forhandleren afslører et af deres kort, og spillerne får at afgøre, om de skal ringe eller folde. Hvis de kalder, skal de tilføje deres hæve (et andet væddemål), og hvis de folder, mister de deres ante. Forhandleren afslører hele sin hånd efter dette, og så sammenlignes det for at se om det slår spillerne. Forhandlerens hånd spilles kun, hvis den indeholder både et ess og en konge eller danner et par / rangeret hånd af en beskrivelse. Hvis hånden ikke opfylder disse kriterier, får spillernes ante-væddemål betalt lige penge, mens de respektive hæve væddemål alle skubbe. Hvis spillet går videre, sammenlignes hænderne på spillere med forhandlerne, og hvis de slår forhandleren, får de en udbetaling baseret på hvad de har i deres hånd. Hvis de trækker så lavede indsatsen til næste runde, og hvis de taber, mister de chipsene.

Som du sikkert kan fortælle, er der nogle huskanter indbygget for at give forhandleren en bedre chance for at have en god hånd til at konkurrere mod spillerne. Men bortset fra reglerne om væddemål svarer spillet meget til 5 Card Stud, så du kan anvende en lignende strategi. Den optimale strategi er lidt kompliceret, men der er et par enkle regler, du kan bruge til at forbedre dine odds. For det første, hvis du har et par eller højere, skal du altid hæve, at have nogen form for hånd overhovedet er gambens værd. Og altid fold hvis du har mindre end hvad forhandlerens kvalificerende hånd skal være. Den vanskelige del er at vide, hvad man skal gøre, når man har et ess og en konge, det samme som forhandlerens kvalificerende hånd. Hvis de ikke kvalificerer så vil din indsats skubbe, og selv hvis de gør det, kan du tegne det samme resultat. Men det er svært at vide, hvad resultatet bliver og et tab er meget muligt, huskanten er alt fra 5,5% med solid strategi til 16% at spille blind.