Card tælle i blackjack

For at vinde i kort Blackjack har mange erfarne spillere udviklet vindende strategier gennem årene, der tæller de kort, der blev behandlet, og så tænk på hvilke kort der højst sandsynligt vil forblive i dæk. Mange af disse vindende strategier kan sænke husfordelen med flere procentdele, og ved at bruge disse teknikker kan du være den, der blev med den vindende hånd i slutningen. Det vigtigste ved korttælling i Blackjack er at vide, hvilke kort der allerede er uddelt, så du ved, hvilke kort der er tilbage i dækket, hvis forhandleren kun bruger et dæk.

Da det er svært at holde styr på alle kortene, har spillerne oplevet over tid udviklet forskellige tælleteknikker, hvor kortene er opdelt i lidt enklere værdier eller grupperet i grupper, hvor hver gruppe har en værdi. Så det er lettere for dig at få overbliket, og det er lettere for dig at forudse muligheden for at få en rigtig Blackjack. Tælle teknikker fokuserer ofte på esserne, fordi du skal have et ess for at få en blackjack.

De vindende strategier i Blackjack spænder fra de enkleste tællemetoder til de mest avancerede tælleteknikker. Hvis du er nybegynder, er det tilrådeligt at vælge en af ​​de enkleste metoder først. Hi-Low bør være en af ​​de enkle teknikker, men det betyder ikke, at oddsene ved at vinde er små, når du bruger dette. Når du bruger Hi-Low-teknikken, tildeler hvert kort en værdi i 3 grupper: a. 2 – 6 = +1 b. 7 – 9 = 0 c. 10 – A = – 1 Hvis du tilføjer alle kortene til et kortkort på denne måde, er den endelige værdi lig med 0.

Hvis du tæller kortene på denne måde, vil du være i stand til at forestille dig hvilke kort der er længst i dækket, der endnu ikke er blevet behandlet. Hvis for eksempel deltageren halverede dæk og tællede en positiv sum, så er der flere billedkort, esser og tiere i dækket, at lave kort. Så forhandleren har en fordel. Hvis der er flere tiere og esser i dækket, har du en bedre chance for at få Blackjack, og med denne viden i ryggen kan du fordoble din indsats, inden du får en blackjack. Høje korttælling er en af ​​de enkleste tælleteknikker udviklet af erfarne Blackjack-spillere. En anden lidt mere avanceret tælle teknik er Uston SS systemet.