Blackjack

Blackjack er hurtigt at blive mærkbart et af de mest sultne kasinospil, da det er virkelig nemt at lære. Men for virkelig at blive mere bekendt med spillet kræver nogle investeringer og praksis, men for at ende op med et ace of blackjack, kræver tid, øvelse og en anstændig instruktør. Protesten i spillet er at få en højere samlet score end købmanden. Men ikke mere end 21. Hvis du overgår 21 du “buste” og dine kort bliver taget, og du mister din indsats. På den anden side kan du tage det samme antal kort som du har brug for, så længe du ikke går mere end 21, når du er tilfreds med din hånd, demonstrerer du den købmand, du ønsker at holde. Når alle spillere har trukket kort eller holdt købmanden, lægger de deres kort. Spillet begynder med hver spiller at lægge sin indsats i hans eller hendes beholder på Blackjack bordet. Købmanden på det tidspunkt byder på to kort til hver spiller og en til sig selv, alle kortene styres kigge op.

Spilleren til købmandens venstre starter spillet ved at vælge om han skal ramme (tage et andet kort) eller stå (tag ikke flere kort), og aktiviteten fortsætter rundt om blackjack-bordet fjendtligt med uret. Spillet afsluttes, når alle spillere har spillet deres hænder. Købmanden på det tidspunkt giver sig selv kort til det punkt, hvor hånden overgår 17, så betaler han på samme måde. Købmandens hånd er scoret som den mest bemærkelsesværdige tænkelige score efter at de primære kort er forvaltet. Enhver ess i købmandens hånd forsøger at være 11 værdier. Købmanden begynder med et kort Der er en undtagelse for denne styring, og hvor den findes, vises dette på overfladen af ​​blackjack-bordet selv.

Hvis din blackjack-tabel har “Merchant Must Hit on Soft 17”, der er sammensat på overfladen, skal købmanden få et ekstra kort med en starthånd af Ace-6. Dette sætter spillerne væk fra vagt. Dine chancer for at vinde ved blackjack forbedres, hvis du bare spiller blackjack-spil, hvor købmanden skal stå handelsmand for at forblive på en delikat 17-score. På det tidspunkt, hvor købmanden har pakket deres kort op, hvis spilleren ikke har scoret så meget som ikke så meget som købmanden, vil de fri, hvis de har scoret det samme som købmanden, er det kendt som et push og deres indsats forbliver i spil, hvis spilleren har scoret mere end købmanden, men under 21 så vinder de.