Blackjack Tips

Når du spiller blackjack, og det er din tur at gøre dit valg, har du nogle gange flere valgmuligheder end blot at trække et kort eller opholde sig. Disse valg kan være at fordoble indsatsen og tegne et eller flere kort, for at opdele deres kort i to bunker og spille med to væddemål. Der er også noget, der hedder en forsikring, der kan udbydes af dividereren, og nogle tabeller giver nogle gange spilleren mulighed for at opgive en runde. Ved de lejligheder du bliver tilbudt at fordoble, betyder det at du tilføjer et andet væddemål til din hånd, så hvis du vinder, kan du få den dobbelte gevinst tilbage. Reglerne for fordobling på et Blackjack-bord varierer og kan være sådan, at du kun skal tegne et og kun et kort, når du fordobler, mens nogle variationer tillader dig at fortsætte med at tegne flere kort som normalt.

Vi vil forklare, hvilke tabeller og regler der er mest fordelagtige at spille i en anden del af Blackjack. Splitting betyder at dele sine to kort i to uafhængige bunker. Dette kan kun ske, hvis du har to kort af samme værdi. For eksempel to fem eller to esser. Når kortene er opdelt i to bunker, vil deltageren tegne to nye kort fra dækket og placere dem i hver af dine to nye bunker. Disse to bunker er nu helt uafhængige af hinanden, og du spiller dem også separat. Her kan bordets regler også optage. Nogle giver dig mulighed for at fortsætte med at tegne flere kort efter en splittelse og til tider endda splitte igen, hvis du har to ligeværdier i en af ​​de nye bunker. Det kan også være, at spilreglerne kun giver dig mulighed for at få dette enkelt kort, som forhandleren gav dig, når du splittede.

En forsikring i Blackjack eller Forsikring, som den hedder på engelsk, kan tilbydes, hvis dividerens første åbne kort er et ess. Fordi der er de fleste ti i kortspil, betyder et ess som det første kort, at sandsynligheden for at få Blackjack (sum 21) er ret stor. At acceptere forsikringen betyder, at du laver en halv indsats på divideren for at få Blackjack. Hvis divider får dette taber du selvfølgelig din sædvanlige indsats, men vinder en halv. Det betyder at i alt har du kun mistet halvdelen af ​​din indsats i stedet for det hele, du havde gjort, hvis du spillede som sædvanlig, eller hvis du nægtede forsikringen. Fra egen erfaring og fra mange studier på forsikring i Blackjack er det normalt bedst ikke at tage en forsikring. Det er heller ikke alle varianter af Blackjack, der tilbyder forsikring overhovedet.