Blackjack regler

For at begynde at lære at spille blackjack er der nogle generelle regler, der skal forstås, før man gennemgår det egentlige spil. Blackjack er et meget elsket spil stort set for at være et (hvis ikke det) mest strategiorienterede casinospil til rådighed. I stedet for at stole på skæbnen, kan en god spiller nøjagtigt danne deres egen personlige Blackjack-strategi, der vil gøre husets fordel til din fordel. Selvom der er meget udviklede og specifikke strategier at vinde ved Blackjack, såsom tællekort, er disse meget involverede og ofte vanskelige at forstå.

Mål

Målet med Blackjack er at have en hånd med kort, hvis sum er lig med eller tættere på 21 end Dealeren, men aldrig overstiger 21. Hvis din hånd overstiger 21, kaldes dette en buste, og du mister automatisk din indsats til huset. Når du placerer din indsats, satser du faktisk på dine egne chancer (og evne) til at have en hånd tættere på, men ikke over, 21 end Dealeren.

Kortværdier

Før du begynder at lære at spille blackjack, skal du huske værdierne for blackjack-kort. Summen af ​​21 opnås ved at tildele en værdi til hvert kort og derefter tilføje værdierne til hver korthånd. Kort 2-10 er lig med dem selv, hvilket betyder, at otte tælles som otte og en 9 tæller som ni. Alle ansigtskort er lig med 10. Et ess er lig med 1 eller 11 afhængigt af dit valg, som vil blive diskuteret senere.

jakkesæt

Kostumer som klubber, hjerter eller spar har absolut ingen betydning for kortværdien eller noget andet aspekt af spillet.

Återförsäljarregler

Selvom der er forskellige beslutninger, du kan tage med hensyn til din egen hånd, skal Dealeren følge en liste med faste regler, så husk at du bruger strategi til at slå Oddsen, ikke Dealerens evne.

Hvad er Blackjack?

Blackjack er navnet, der gives til en hånd med to kort, der når summen af ​​21. Dette kan kun opnås ved at få et ess og et kort med en værdi af 10 i din oprindelige hånd.

Dette er de vigtigste regler, som du skal huske, når du lærer at spille blackjack og inden du satser. Husk, at Blackjack er et strategispil, og at der er mere end du har brug for at vide, så du kan tage de bedst mulige beslutninger, så lad os komme ind i spillet.