Blackjack Online

Playtech tilbyder en fast odds Blackjack Variant med titlen Blackjack på sine online casinoer. Du behøver ikke at genere med den færdighedsbaserede optimale strategi. Spillet er også forskelligt, fordi spillerens hånd ikke behandles, og der er ingen bevægelser, der skal foretages af spilleren. Du skal gætte den endelige værdi af forhandlerens hånd.

Forhandleren kan ende med at stå på håndværdier fra 17 til 21. Dealeren kan også buste og kan også tegne en blackjack. I Playtech Blackjack kan du satse på en eller flere af de syv muligheder. Hvis den valgmulighed, du vælger, er den faktiske mulighed, der behandles, modtager du en udbetaling. En forhandlers hånd på 17 betaler 5 til 1, 18 betaler 6 til 1, 19 betaler 6 til 1, 20 betaler 4 til 1, 21 betaler 12 til 1, bryst betaler 2 til 1 og blackjack betaler 19 til 1.

Minimumsindsatsen i Playtech Blackjack er 1 kredit og maksimumsindsatsen er 5 credits. Hvis du vil ændre de indsatte placeringer, klik derefter på knappen “Clear Bets”, og alle spil bliver fjernet. Efter at have sat væddemålene, skal du klikke på knappen Deal. Handlerens hånd udføres automatisk i henhold til blackjack reglerne. Den endelige håndværdi vises. Alle tabte væddemål er fortabt, og den vindende indsats udbetales.

Playtech Blackjack har en simpel strategi baseret på sandsynlighederne for de forskellige resultater af dealerens hånd og de odds, der tilbydes for hver. Forhandleren vil buste omkring 28,4% af tiden. Den korrekte odds skal være 5 til 2, hvorimod den faktiske udbetaling er kun 2 til 1. Denne indsats har en høj huskanten på 15% og bør ikke placeres. Ligeledes er huskanterne for indsatser på en forhandlers håndværdi på 17 og 20 for høje på omkring 12%. Disse spil bør også undgås. Bet på 18 tilbyder et huskanten på 3%, 19 tilbyder et huskanten på 6%, 21 tilbyder et huskanten på 4% og blackjack tilbyder et huskanten på 3%. Disse kan sammenlignes med huskanten på online slots og kan satses, hvis du er parat til at tage denne risiko. Men hvis du er en dygtig blackjack-spiller, kan du få en kanten på kun 1% på de regelmæssige varianter. I så fald er Blackjack ikke spillet for dig.